Bruggen

J. Straver BV is gespecialiseerd in het aanbrengen van bruggen. Voor zowel het aanbrengen en ontwerpen van composieten, houten, betonnen en stalen bruggen kunt u bij ons terecht.

Brug Westbeer Woudrichem
De houten loopbrug over de Westbeer, de verbinding tussen Rijkswal en de wijk Groenendijk te Woudrichem is vervangen.
Diverse bruggen in de gemeente Altena
In de gemeente Altena hebben we diverse houten bruggen opgeknapt en  enkele nieuwe bruggen aangebracht. De nieuwe bruggen bestaan uit stalen liggers met composieten dekdelen, de bruggen zijn afgewerkt met hout om het een natuurlijke uitstraling te geven.
Brug Almkerk
De dekconstructie van de brug bestaat uit geprefabriceerde, massieve, voorgespannen betonnen platen die in de dwarsrichting zijn nagespannen. De massieve landhoofden zijn in het werk gestort en gefundeerd op prefab betonnen heipalen. De palen zijn monoliet verbonden met het landhoofd.
Brug Leidschendam-Voorburg
Dit project staat als voorbeeld van een veelvoorkomend activiteit die J.Straver B.V. uitvoert. Een houten brug opgebouwd uit een verzinkt stalen onderconstructie afgewerkt met houten delen.
Brug Werkendam
In Werkendam hebben we een houten brug geplaatst met een stalen onder frame. Door de stalen constructie was het mogelijk om een grote overspanning te overbruggen. Vervolgens is het frame afgewerkt met houten delen. Het loopvlak bestaat uit metalen liggers met als afwerking een kunststof loopdek.
Betonnen brug Almkerk Noord
In opdracht van Waterschap Rivierenland is een prefab brugelement aangelegd. Na het heien van betonnen heipalen zijn er prefab betonnen ringbalken geplaatst. De ringbalk dient het talud op te vangen die het hoogteverschil van puinbaan opvangt. De prefab brugelement is aan de ringbalken bevestigd.
Onderhoud kunstwerken Den Bosch
Naast het maken van nieuwe bruggen, richten wij ons ook op het onderhoud. In Den Bosch is er onderhoud gepleegd aan een bestaande houten brug, hierbij zijn o.a. leuning delen vervangen.

Terug naar ‘activiteiten